www.jaktogfiske.net
Nyhetsbrev:
Meld meg inn

Jakt & Fiske
Norges Jeger- og Fiskerforbund
Hvalstadåsen 5
Postboks 94
1378 Nesbru

Tlf. 66 79 22 00
Faks: 66 90 15 87
jaktogfiske@njff.org

Logo NJFF

Test: Jervehiet - et hi for hunder

Jervehiet fra Jerven fikk den kortpelsa basseten til å fungere, også etter pausene.
Test: Jervehiet - et hi for hunder
  • PRODUKTNAVN: Jervehiet.
    PRODUKTFAKTA: Varmepose i Jerven-duk med løs innerpose og underlag. Hulbånd for festing til ski eller tilsvarende. Leveres i to str, vekt ca. 1 kg. Kan brukes som hundeseng.
    PRIS: 945,- - 995,-
    LEVERANDØR: Jerven AS, tlf. 53 64 80 50, www.jerven.no.
    TERNING: 5

Jervehiet er egentlig Jervens multimate-duk i størrelse H (hund) - komplettert med liggeunderlag: Et vanlig isoporunderlag danner basen, og er sydd inn i ei lomme. Deretter kommer den varmereflekterende Jerven-duken i poseform med snøring i toppen. Innvendig er det et ditto thermo-fôr - også med snøring - som kan tas ut på varme dager eller for vask. Jeg har bare ei innvending, og det er pakkvolum: Det stive underlaget gir Jervehiet form og størrelse som et isopor-underlag i rull - ikke akkurat hendig nedi rypesekken. Da kan man eventuelt ta ut underlaget. Jervehiet løser problemet med hunder som fryser mellom jaktøktene. Nettopp dette fikk rådyrlagets kortpelsa basset til å fungere også etter pausene, istedenfor å bli støl og sta. En del dyrere enn tilsvarende produkter uten varmereflekterende duk og thermo-fôr.

Siste nytt

Åpner for solojakt

Statskog åpner for salg av enkeltmannsjakt på elg, istedenfor å kreve avtaler med jaktlag. Dermed blir elgjakta mer lik småviltjakta. Håpet er at det skal bli mye enklere for ferske jegere å komme seg på elgjakt, noe NJFF mener er positivt.
Foreløpig åpner Statskog 11 felt for enkeltmannsjakt på elg. Det er ti felt i Nordland og ett i Trøndelag. Men grunneieren varsler at det straks kommer flere.
Les mer


(13.11.2013)
Forskere går god for gjenutsetting
Nedgang for skogsfugl
Færre småviltjegere
Kongepokalen til Barack
Frykter kalkstopp i sørlandselvene

Sølvfisken

Jakt & Fiskes fiskekonkurranse «Sølvfisken» fyller fiskesesongen med gode vinnersjanser! Meld inn fisken din nå.

Les mer
Send inn ditt bidrag

Utviklet av 07 Web